Rumah > Pameran > Kandungan
Pakar-pakar industri, kanan Jurutera Fang Xiang: orang pertama 3D Yangzhou
Apr 29, 2016

Kad-kad huruf

Dilahirkan pada Januari 1956, Persatuan teknologi acuan Yangzhou bandar, Jiangsu Province, China acuan industri Persatuan ahli-ahli kumpulan pakar. Pada 2011, pengenalan pertama teknologi percetakan 3D di Yangzhou. Telah berkhidmat sebagai Timbalan Pengarah, jurutera kanan kilang plastik di bandar Yangzhou; semburan produk Naib Presiden Kanan dan Pengurus Yangzhou; XI ' sebuah taman yang Jiaotong Universiti Sains dan teknologi Yangzhou penyelidikan Pengarah dan kakitangan lain.

Jangan sekali-kali pergi ke Kolej, telah menjadi pakar dalam industri acuan, diarahkan aerosol aluminium yang pertama boleh penukaran teknikal barisan pengeluaran.

Xiang Fang, lahir di Yangzhou "akar umbi pakar", dua tahun lalu, dalam sebuah Universiti Jiaotong pendedahan pertama kepada pencetak 3D, XI dengan dekad pendedahan kepada acuan industri yang sensitif, beliau juga menyedari bahawa 3D percetakan teknologi akan inovasi teknologi yang epoch-making, mempunyai prospek pasaran yang luas. Dalam usaha beliau, Yangzhou Pengenalan teknologi percetakan 3D buat pertama kalinya.

Sering kali dalam industri acuan selama beberapa dekad, sehingga anda mengenali percetakan 3D, dia sensitively sedar bahawa teknologi ini akan menjadi mercu tanda inovasi teknologi, bukan sahaja mempunyai prospek pasaran yang luas, akan bentuk ekosistem industri. Oleh itu, dalam usaha penyelidikan, Yangzhou Pengenalan teknologi percetakan 3D buat pertama kalinya.

Fang Xiang sentiasa mempunyai satu Hajat: saya berharap bahawa perindustrian ini teknologi pengeluaran yang canggih. Untuk menggunakan teknologi ini keluar, Fang Xiang, membawa pasukannya ke Pengenalan Laman korporat.

Pada 20 Julai 2012, Akhbar ini dengan dalam Yangzhou pengilangan yang cuba 'prototaip cepat', di bawah tajuk, Yangzhou, untuk orang ramai buat pertama kalinya mendedahkan misteri teknologi percetakan 3D.

Fang Xiang memberitahu pemberita, selepas laporan akhbar, Kumpulan selepas Kumpulan pemilik perniagaan untuk melawat XI ' untuk Jiaotong Universiti Sains dan teknologi park di Yangzhou. Daripada maju teknologi pembuatan dan mereka menunjukkan minat yang mendalam, juga memenangi pesanan.

"Satu pesanan yang terbesar daripada, yuran percetakan ' 7000 Yuan, pesanan terbesar diberikan untuk auto bahagian pengeluar, menggunakan teknologi percetakan 3D untuk menghasilkan berpuluh-puluh bahagian."

Akhir tahun lepas, "berus gigi industri Persatuan, Jiangsu Province" pengasas persidangan diadakan di hangji, Fang Xiang di Tokyo untuk Eksekutif firma berus gigi memperkenalkan sumber bercetak 3D, kaedah-kaedah, kelebihan dan keputusan, mendapat keputusan yang sangat baik, "pemegang berus gigi yang sering yang baru, sentiasa berubah-ubah dengan die adalah satu perkara yang sangat menyusahkan dan percetakan 3D boleh diselesaikan dengan cepat."

Disebabkan oleh harga produk percetakan 3D dikira dalam gram, mahal. Tetapi Fang Xiang mengumumkan bahawa dengan teknologi percetakan 3D semakin canggih, kos akan dikawal, cetakan 3D Yangzhou spring yang akan datang.